Biodlingssäsongen lider mot sitt slut. Nyhetsbrev nr 4/22 som skickades ut härom veckan innehöll några extra viktiga datum, bl.a att det är dags för föreningsbigården att slutskatta, slunga och burka honungen. Slunga och burka honungen gör vi i Prästgården precis som förra året.
Söndag 21/8
Start kl. 12.00. Prästgårdsköket skyddas med plast, vi hjälps åt, slutskattar samt slungar. Ympning står på diskussionsschemat. Vi städar av och återställer köket.
Fika & korv.
Onsdag 24/8
Start kl. 18.00 Prästgårdsköket skyddas med plast, vi hjälps åt att tappa honungen på burk. Provsmakar såklart. Vi städar av och återställer köket.
Fika.
Styrelsen hoppas att många av er vill hjälpa till, både att slunga & burka men även surra om bin och biodling över en fika & korv.
Anmäl ditt deltagande per mejl senast fre 20/8 så vi vet hur mycket fika & korv som ska inhandlas.
osterakersbiodlare@gmail.com